Iris en Tore op reis

Een bootje huren in Amsterdam?

Geplaatst op

Wil je graag de grachten van Amsterdam gaan verkennen? Dan heb je meerdere opties. Zo is het mogelijk om een rondvaart te doen, waarbij je lekker kunt zitten en genieten. Maar je kunt ook aan het roer staan en de kapitein uithangen. Een bootje huren Amsterdam kun je tegenwoordig zowel online als op locatie reserveren. Eenmaal geregeld, dan is het genieten van de prachtige Amsterdamse grachten, huizen en uiteraard de gezellige sfeer!

Zelf aan het roer of een bootje huren Amsterdam met een schipper? 

Als je Amsterdam wilt verkennen, dan kan een rondvaart op de Amsterdamse grachten niet ontbreken. Je kunt er dan voor kiezen om zelf de kapitein te zijn of een rondvaart te boeken met een ervaren schipper. Een bootje huren Amsterdam is een ware beleving. Je ziet de binnenstad van Amsterdam vanaf de prachtige grachten. Je zult dus regelmatig langs unieke huizen en gebouwen komen, die zeker het fotograferen waard zijn. Als je zelf aan het roer gaat heb je meer vrijheid. Echter, de meeste organisaties hebben wat vaste routes die je kunt nemen. Kies je voor een rondvaart met een schipper? Dan is het lekker zitten en genieten van de vele bezienswaardigheden!                

Een bootje huren Amsterdam met catering

Wil je in de middag gaan lunchen of lekker met wat vrienden gaan borrelen? Je kunt dan een bootje huren Amsterdam met catering. Tijdens de rondvaart kun je dan verscheidene borrelgarnituur en drankjes bestellen. Dat geeft een rondvaart, waarbij je veel van Amsterdam kunt ontdekken, een andere dimensie. Hartstikke gezellig met vrienden, familie of je geliefde! Catering is niet altijd mogelijk. Het is daarom raadzaam om dat te controleren voordat je een rondvaart gaat boeken. Ga je een bootje huren Amsterdam, waarbij jezelf de kapitein bent? Neem dan wat lekkere hapjes en drankjes mee voor onderweg! Op die manier geniet je van de prachtige Amsterdamse grachten onder genot van lekker eten!

Het ideale bootje voor een rondvaart in Amsterdam 

Je kunt in Amsterdam verschillende bootjes huren. Zo heb je de bekende fluisterboot, waarbij de motor volledig elektrisch is. De fluisterboot is zeer stil en veroorzaakt dus geen overlast. Je kunt ook een sloep huren. Een sloep is vaak wat groter en luxer en heeft een standaard benzine- /dieselmotor voor wat meer kracht. Wil je graag een rondvaart boeken met een grote groep? Dan is een grotere boot met een ervaren schipper je beste optie.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van interessante zaken omtrent reizen.

Contactgegevens

Via info @ irisentoreopreis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden